Pages

1 Kasım 2010 Pazartesi

http://nesekilavuz.blogspot.com/2010/11/neseli-gunler-raen-kampanyas-15112010.html

http://nesekilavuz.blogspot.com/2010/11/neseli-gunler-raen-kampanyas-15112010.html
Termal Cilt ve Yüz Maskesi
İçeriğindeki zengin mineraller ciltteki kan dolaşımını arttırarak cildin canlanmasına, ciltteki kırışıklıkların düzelmesine, siyah noktalar, sivilce ve aknelerin giderilmesine, cilt ve deri hücrelerinin yenilenmesine, cildin sıkılaştırılmasına, sağlamış olduğu dinginliğe bağlı olarak uyku kalitesinin artmasına yardımcı olur. Termal çamur cildinize pürüzsüz bir yumuşaklık ve ipeksi bir görünüm kazandırır. Termal çamur küvetinize zarar vermez ve leke bırakmaz.
Kullanım bilgileri:
Yüzünüzü veya uygulayacağınız bölgeyi su ile yıkayarak temizleyiniz. Termal çamuru cildiniz kapanıncaya kadar sürünüz. Yağlı ciltlerde 20-25 dakika, normal ciltlerde 15-20 dakika, kuru ciltlerde ise 10-12 dakika bekleyiniz. Daha sonra sabun kullanmadan cildinizi temizleyiniz. Uygulama sonrasında su bazlı losyon kullanılması önerilir. RAEN Termal Çamur maskesini hassas ciltler haftada iki kez diğer cilt tipleri her gün uygulayabilirler. Bebek ve çocuklarda kullanmayın. Haricen kullanılır. Test için kolunuzun iç üst kısmına bir miktar sürün ve 5 dakika kadar bekleyin, reaksiyon olursa kullanmayın.
İçeriği: Termal su, Termal çamur, Kil. İçeriğinde çok yoğun ve zengin olarak magnezyum, potasyum, sodium, kalsiyum mineralleri bulundurur.
Cilt Tipleri: Hepsi
Net Ağırlık: 250 gr.
Fiyatı: 27.00 TL   |    sepete ekle »

« geri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

beni yorumsun bırakmayın....