Pages

30 Kasım 2010 Salı

http://poshbutik.blogspot.com/2010/11/hediyem-vaarrrr-yine-yeni-yeniden.html

HEDİYEM VAARRRR!!!!! YİNE YENİ YENİDEN...




HERKESE MERHABALAR;)) Hediye kampanyasını çok sevdiğimi, en kısa zamanda bir tane daha yapmayı düşündüğümü söylemiştim;) Ama tabi araya zaman girdi, bugune kısmet oldu;) Çok fazla oyalanmadan hediyelere geçeyim;) Beden vs konusunda sıkıntı yaşamamak için genelde herkese uyabilecek şeyler seçtim...

1)Laveda Spa'dan Sağlık Dolu bir Gün (2 ADET): Bu çek ile Ritz Carlton İstanbul Laveda Spa'ya bir gün boyunca ücretsiz giriş yapabilir, havuz,jakuzi ve fitness olanaklarından faydalanabilirsiniz. Ayrıca 15 dakikalık masaj hizmetinden de ücretsiz yararlanabilirsiniz. Bu çek daha çok İstanbul'dakilere yarayacak ama belki şehir dışından biri bile kazansa belki haftasonluk bir kaçamak yapabilir çünkü bu çek 30.12.2010 tarihine kadar gerçerli! Eşinizle veya bir arkadaşınızla gidebilesiniz diye 2 adet gönderiyorum;)

2)Hello Kitty'li Telefon Kılıfı:

3)Yıldız Şeklinde Taşlı Pembe Toka:

4)Dore Taşlı Firkete Toka:(2 adet)

5)Kahverengi-Dore Örgü Kemer: Yine her ölçüye olabilecek türde bir kemer.

6)Pembe Çiçekli Örme Yün Bileklik:

7)Bir adet çanta aynası:

8)Gümüş Şık bir Takı Kutusu:

9)Rosense Anti-bakteriyel El losyonu:

10)Gelin Tacı;) Tarak Tokadır;)) Gelin başına veya bekarlığa vedalarda takılabilecek cinsten çok cici;))

11)Mickey Mouse Fular;)

Çam sakızı çoban armağanı şeyler, umarım beğenmişsinizdir...

Öncelikle şunu belirteyim, hediyelerin hepsi bir kişiye gidecek! Gelelim katılım şartlarına;
1-İzleyicim olmanız.
2-Bu duyurudan blogunuzda resimli bir şekilde bahsetmeniz ve linkiyle birlikte bu postun altına yorum olarak bırakmanız. Lütfen linki olmadan yorum bırakmayın ve birden fazla yorum bırakmayın sonra yorumları sayarken karışıklık olmasın.(Blogu olmayanlar facebook hesaplarında da paylaşabilirler.) İşte bu kadar!
Çekilişi random.org ile belirleyeceğim, son gün 20 ARALIK! 20 Aralık'tan sonraki yorumlar kabul edilmeyecektir. 21 ARalık'ta şanslı kişiyi açıklayacağım;) Aynı gün şanslı kişiyle iletişime geçip, kargosunu yollamak isterim çünkü laveda spa çeki o hafta kullanması lazım, o yüzden takipte kalın;) Hadi bakalım hayırlısı!
KATILIMLARINIZI BEKLİYORUM, HERKESE SEVGİLER...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

beni yorumsun bırakmayın....