Pages

17 Ekim 2010 Pazar

pinarlabizbize.blogspot hediyeye devam


Kampanyamıza gelirsek,kampanyamız sonunda 1 kişi aşağıda resmi görülen Folliex Tüy Azaltıcı kremin sahibi olucak ve bu güzel ürünü deneme şansına erişecek.

Ürünümüzü tanımak istersek..
folliex® Nedir ?

folliex; sadece karınca yumurtası yağı değildir. Karınca yumurtası yağı bir hammaddedir ve dermo kozmetik bir ürün değildir. folliex; bu hammaddenin krem hale getirilmesi ve içerisine ekstra güçlendirici katılmış, sürülüşü kolay ve sürüldükten sonra kuruyabilen bir karışımdır.

folliex® özellikleri

folliex’ in anti bakteriyel, antiseptik ve antialerjik yapısı vardır. Bu nedenle ağdadan hemen sonra güvenli bir şekilde sürülebilir. Ağda sonrası oluşan sivilcelenme ve kıl dönmelerine karşı çok iyi bir koruyucudur. Deriyi sıkılaştırıcı ve nemlendirici özelliğinden dolayı, ağda sonrası pürüzsüz bir cilt oluşmasına yardımcı olur.

folliex® Nerelerde Kullanılır ?
Yüz ve bikini bölgesi dâhil olmak üzere vücudun her yerinde kullanılabilir.

folliex® Nasıl Kullanılır ?

Tüylü olan bölge ağda, ip, cımbız gibi yöntemlerle temizlendikten sonra krem elle yedirilerek sürülür. Bu işlem ağdadan hemen sonra yapılır, ilk sürümden 15 dakika sonra bir kez daha sürülür ve bundan 15 dakika sonra son kez (üçüncü kez) sürülür. Krem s
ürüldükten sonra birkaç dakika içinde kurur ve geriye hoş bir koku kalır.
Kampanya şartlarımız:
**www.yasammarket.net sitemize üye olmanız,beğendiğiniz bir ürüne yorum yapmanız ve buraya üye adınız ile birlikte yorum yaptığınız ürünün linkini belirtmeniz
**Kampanyamızı bloğunuzda yada faceinizde duyurup duyuru linkini burada belirtmeniz.
Tabikide izleyicim değilseniz eğer izleyicim olursanız sevinirim:)
Kampanyamızın şartları bukadar.Kampanyamız 10 gün sürecek ve 23 Ekimde son bulacaktır.Kampanyamız sonunda 1 kişi yukarıda resmi görülen ürünü kazanıcak.Kargo firmamıza ait olacak şekilde hediyesi kendisine yollanıcak.Hepinize bol şans diliyorum;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

beni yorumsun bırakmayın....