Pages

29 Kasım 2012 Perşembe

ChocoNuit İle Tatlı Uykular

ChocoNuit nedir ?

ChocoNuit-Kakaotozu uzun süren AR-GE çalışmaları sonucunda süt içerisinde çözünen içecek olarak Almanya’da geliştirilmiştir. ChocoNuit’in temel amacı farklı nedenlerden dolayı uyku problemi çeken insanlara tamamen doğal, sağlıklı bir kakao içeceği olarak yardımcı olmaktır. 


ChocoNuit’in yapısında çok farklı şekillerde yüzyıllardır kullanılan,insan vücudunu dinlendirmeye ve onun rahatlamasına yardımcı olan şerbetçi otu, lavanta ve melisa ekstraktları bulunmaktadır. Bu bitki özleri doğal yollardan sağlıklı bir şekilde uyumamıza ve dinlenmemize yardımcı olmaktadır. Bitki özlerine ek olarak yapısında şu baharatlar bulunmaktadır: Hindistan cevizi, fesleğen, adaçayı, kişniş, safran, soğan, biber ve tarçın bulunmaktadır. Bu özel hazırlanmış karışım sayesinde ChocoNuit özel bir tada sahip olmaktadır.
Sağlıklı ve kaliteli bir uyku için sinir sisteminin sağlıklı bir şekilde fonksiyonunu yerine getirmesi gerekir. Bunu desteklemek ve yardımcı olmak için ChocoNuit’in yapısında Vitamin B1, Vitamin B3, Vitamin B5 ve Vitamin B6 bulunmaktadır. İyi bir uyku için yeteri miktarda Melatonin salgılanması gerekmektedir. Vücudumuzda Melatonin yapımında kullanılan Triptofan’ı ChocoNuit doğal olarak yapısında bulundurmaktadır.
ChocoNuit’in yapısında Magnezyum’da bulunmaktadır. Magnezyum kas fonksiyonları için önemli bir role sahiptir. Yapılan çalışmalar halkımızın bir çoğunda magnezyum eksikliği olduğunu göstermektedir. Dolayısıyla eksikliği de farklı rahatsızlıkları da beraberinde getirmektedir. Bunlardan bir tanesi uyku sorunudur.
ChocoNuit tatlı bir kakao içeceğidir ve bir bardak veya fincandaki kalori miktarı sadece 97 Kaloridir. Yani sadece bir muzdaki kalori miktarından daha azdır. Bundan dolayı insanları sağlıklı bir uyku için yardımcı olmasının yanında kolay bir şekilde de sindirilebilir ve herhangi bir rahatsızlık vermez. Ayrıca Laktoza karşı duyarlı kişiler ChocoNuit’i Laktozsuz veya Soyalı süt ile de içebilirler.

ChocoNuit Test Sonuçları

Almanya’nın en büyük drogeri zincirlerinden biri olan dm’de Choconuit büyük beğeni ile satışa
sunulmuştur ve Choconuit’in etkinliği dm müşterileri tarafından sıkı bir teste tabii tutulmuştur.
3 hafta boyunca 126 kişi teste katılmıştır ve katılanların %75’inde uyku sorunu mevcuttur. Test
sonuçları ve kriterleri yandaki grafikte özet olarak sunulmuştur. Buna göre; kullanıcıların %98’i
Choconuit’in tadını harika bulmuşlardır. Yaklaşık %75’i uykuya dalmaya yardımcı ve kaliteli bir
uykuya sahip olduklarını bildirmişlerdir. Sonuç olarak da %81’i ürünü tavsiye edeceklerini bildirdi.


Uzun süren AR-GE çalışmalarının sonucunda geliştirilen ChocoNuit Almanya’nın meşhur sağlık dergisi “Gesunde Medizin”’in okurları tarafından tarafsız olarak yoğun bir şekilde test edildi ve farklı kriterleri göre değerlendirildi. Test süresi bir hafta süresince her akşam gerçekleşmiştir.
Yaklaşık 155 kişi üzerinde test edilen Choconuit ile ilgili test sonuçları aşağıdaki grafik üzerinde gösterilmiştir. Seçilen deneklerin özellikleri şunlardır: uzun süreli uykusuzluk hali, gün içerisindeki strese bağlı yaşam, vardiyalı çalışma durumu, gebelikten dolayı uykusuzluk gibi nedenlerden dolayı uyku sorunu olan kişilerdir. Deneklerin bir çoğu daha önceden iyi bir uyku uyuyabilmek ve daha sonrasında dinlenmiş bir şekilde kalkmak için uyku hapları, uyku çayları, farklı evde hazırlanan ballı süt karışımı gibi klasik metotları test etmiş kişilerdir. Deneklerin bir kısmı uyku hapı almasına rağmen, bir çoğu uyku haplarına karşı bağımlılık yapma ve gün içerisindeki yan etkilerinden dolayı mesafeli tercih eden kişilerdir.
ChocoNuit’i kullananların %73’ü uykuya dalmaya yardımcı, rahat ve kaliteli bir uyku uyuduklarını bildirmişlerdir.
Deneklerin %66’sıda uzun, aralıksız uyku ile rahat bir gece geçirmişlerdir.
Deneklerin %91’i ChocoNuit’in tadını harika bulmuşlardır.
Deneklerin %97’si ChocoNuit’i uyumlu değerlendirmiştir.
Deneklerin %80’i ChocoNuit’i tekrar satın alacağını ve tavsiye edeceğini bildirmiştir.
ChocoNuit’i test eden kişilerin birçoğu test sonuçlarından da anlaşılacağı üzere ürünün etkisi, tadı ve doğallığından çok etkilenmişlerdir. Bu yüzden her beş kişiden dördü ChocoNuit’i tavsiye edeceğini söylemiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

beni yorumsun bırakmayın....